Monday, 4 January 2016

Kisah akhir tahun 2015

Teks: Nurzafirah Mat Zin
Foto: Nurzafirah Mat Zin

31 Disember 2015. 

Penghujung tahun yang sedikit sedih. Cincin pertunangan saya hilang. Walau kecikkkk jer, dia best sebab ada 2 biji batu berlian; kecik & gemok. Melambangkan penyatuan hati 2 jiwa. ewahh



Hanya ini je yang mampu tunang saya beli (masih belajar time tu) dan ia merupakan kenangan terindah pertunangan hampir 2 tahun #frommalaysiatomesirwithlove kami berdua. Bila saya teringat beliau kat Mesir, saya akan tengok berlian gemok. Huhu

Fira pun up la status:
Nurzafirah Mat Zin feeling sad 😔
Cincin

Hari ini, pagi ni, ia muncul selepas hampir 5 hari dia hilang. Kat rak atas meja. 

Huhu

Alhamdulillah rezeki. Masih berjodoh lagi dengan cincin comel ni. 

Alhamdulillah, thank you Allah and those people yang tolong saya carikan. Gelabah sat time tu. Habis surau, karpet & sofa saya angkatkan hehehe

No comments:

Post a Comment

Copyright to NUR ZAFIRAH
Designed by UMIESUEstudio 2015