Tuesday, 8 November 2016

Sabar itu subur

Teks: Nurzafirah Mat Zin
Foto: Nurzafirah Mat Zin

Alhamdulillah, rezeki Allah kali ini membenarkan pertukaran suami saya berjaya. Setelah beberapa kali cubaan okay. Bukan sekali, bukan dua kali, tapi berkali-kali. Huhu

Allah bagi pada masa yang paling tepat
Tak cepat tak lambat walau sesaat
He knows best
Terima kasih Allah

Lama dah tak menaip kat blog. Bukan terlupa, tapi tak sempat. Banyak berkongsi di Facebook sebab tak sempat nak singgah sini. Rindu sangat nak blog macam dulu. InshaAllah lepas ni saya nak aktif balik blog macam dulu-dulu.

Saya tak pasti ada ke orang follow cerita kami ini. Tapi tak kisahlah ada orang follow atau tidak. Yang penting kenangan terindah yang sempat saya catatkan kat sini.

Semoga perpindahan ini, Allah izinkan kami merasa dan menikmati hidup sekeluarga (kami tak pernah rasa sebelum ini) dengan aman dan damai. Moga Allah sentiasa juga lindungi dan berkati hidup kami yang sementara di dunia ini. 

Nanti saya cerita lagi ya.


No comments:

Post a Comment

Copyright to NUR ZAFIRAH
Designed by UMIESUEstudio 2015